Blog

Zelená výmena - šrotovné na nákup novej klímy až do 1260 eur!

Zelená výmena - šrotovné na nákup novej klímy až do 1260 eur!

Chráňme prírodu ekologickou likvidáciou starej klimatizácie!

Pred otázkou environmentálnej zodpovednosti nezatvárame oči. Naopak, podporujeme ochranu životného prostredia a základné princípy zeleného hospodárenia. Ohľaduplnosť k prírode a nakladanie s odpadom nám nie je ľahostajné a práve značka DAIKIN, náš partner a líder na trhu v oblasti klimatizačnej techniky, ide príkladom. Našim veľkým prianím je v čo najkratšom čase urobiť z ekologickej výmeny zariadení štandard aj na Slovensku.

 


Projekt zastrešuje Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky


Rozhodli sme sa podporiť túto ušľachtilú myšlienku

Všetkých našich zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre výmenu starej klimatizácie za novú, chceme motivovať k ekologickej likvidácii starého zariadenia. Partnerom projektu je združenie výrobcov elektrospotrebičov ENVIDOM, ktoré sa špecializuje aj na ekologický zber a recykláciu elektroodpadu z chladiacej techniky. Zabezpečí, že likvidácia starej klimatizácie prebehne v súlade s najvyššími ekologickými štandardami.

Dôležitou časťou je odborná demontáž klimatizácie

Ekologická recyklácia klimatizácie je možná len vtedy, ak jej demontáž, následnú prepravu a spracovanie na druhotné suroviny zveríte do rúk odborníkom. Chladiaca tekutina, ktorá sa nachádza v klimatizácii, patrí k skleníkovým plynom, preto je potrebné, aby sa o profesionálnu demontáž postarali vyškolení a oprávnení odborníci. Odsajú chladivo ešte predtým, než fyzicky odmontujú spotrebič. Odsáva sa špeciálnym zariadením do hermeticky uzavretých nádob, z ktorých neuniknú škodliviny do ovzdušia a zabráni sa tak úniku ekologicky nebezpečného chladiva.


Ako prebieha samotná recyklácia?

Po odbornom odsatí chladiva a následnej demontáži klimatizácie odovzdajú naši technici vaše staré zariadenie združeniu výrobcov elektrospotrebičov ENVIDOM, ktoré zabezpečuje zber a ekologickú recykláciu elektroodpadu. Zariadenie sa na priemyselných linkách rozdrví a počas sofistikovaného procesu ďalšieho spracovania, sa z nich získajú druhotné suroviny ako je plastová drť, granulát z plastu a kovy - napríklad aj kľúčový materiál súčasnosti, meď. Takto získané druhotné suroviny sa použijú na výrobu nových výrobkov.


Získajte šrotovné na nákup novej klímy DAIKIN

Pre všetkých, ktorí uvažujú o výmene starej klimatizácie za novú, sme pripravili bezplatnú profesionálnu demontáž a odsatie chladiva odborníkmi. Sme Home Comfort Expert partner DAKIN, poskytujeme služby najvyššej kvality pre túto značku, o všetko sa postaráme za vás. Navyše, dostanete zľavu v podobe šrotovného na nákup zariadení s energetickou triedou A+++, a to až do výšky 1260 Eur!

 

Šrotovné si môžete uplatniť na tieto klimatizácie

Ide v prvom rade o ochranu životného prostredia a vášho zdravia ale recyklácia klimatizácií má aj ekonomické prínosy. Pomáha šetriť primárne zdroje surovín, a tým prispieva k obehovému hospodárstvu. Prináša taktiež veľké úspory energie, pretože je energeticky menej náročná ako získanie kovu z rudy prírodnou ťažbou. Šrotovné si môžete uplatniť na klimatizácie DAIKIN Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera a Comfora.

Klimatizácie DAIKIN - TCH SPACE Žilina

Ururu Sarara

Nástenná jednotka s triedou energetickej účinnosti A+++, určená pre vykurovanie, chladenie, zvlhčovanie, odvlhčovanie, vetranie a čistenie vzduchu a nadštandardným ovládaním.

Klimatizácie DAIKIN - TCH SPACE Žilina

Stylish

Oceňovaný, kompaktný a funkčný dizajn v 3 farbách, pre každý interiér, s ovládaním aj pomocou smartfónu. Majstrovský technológický kúsok s top výkonom a spoľahlivou prevádzkou.

Klimatizácie DAIKIN - TCH SPACE Žilina

Perfera

Mimoriadne obľúbená nástenná jednotka, určená na vykurovanie ale aj chladenie a čistenie vzduchu s triedou energetickej účinnosti až A+++! Navrhnutá v Európe pre Európu.

Klimatizácie DAIKIN - TCH SPACE Žilina

Comfora

Ponúka moderný dizajn a vlastnosti ako 3D prúdenie vzduchu, strieborný filter na odstraňovanie alergénov a čistenie vzduchu pri sezónnej účinnosti A++ (chladenie aj vykurovanie).

Klimatizácie DAIKIN - TCH SPACE Žilina

Daikin Emura

Dizajnová, medzinárodne ocenená klíma, určená na chladenie ale aj na efektívne vykurovanie a dokonalé čistenie vzduchu pokročilým filtrovaním, s triedou účinnosti až A+++!


Máte záujem o výmenu? Napíšte nám hneď teraz!

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu