Blog

Na Osuka Awards sme získali cenu TOP prozákaznícka firma v CEU

Na Osuka Awards sme získali cenu TOP prozákaznícka firma v CEU

V Budapešti sa 14. až 16. septembra 2017 uskutočnila medzinárodná konferencia Home Comfort Expert partnerov spoločnosti Daikin. Okrem tradičných prezentácií, prednášok a vyhodnotení úspechov partnerských firiem sa niesla v duchu Oskarovej noci a slávnostného udeľovania "Osuka awards" firmám, ktoré zaznamenali najväčší rast v rôznych oblastiach predaja a prezentácií produktov spoločnosti Daikin.

Na Osuka Awards v Budapešti sme získali cenu TOP prozákaznícka firma v CEU

Najviac prozákaznícky orientovaná firma v strednej Európe

Naša spoločnosť TCH Space, s.r.o., zastúpená Pavlom Konárikom (konateľ spoločnosti), bola pri tejto príležitosti vyhodnotená ako najviac prozákaznícky orientovaná firma v strednej Európe, čo nás veľmi potešilo. Prevzali sme jednu zo „zlatých“ sošiek, veľmi pripomínajúcich amerického Oscara a odniesli sme si z konferencie okrem diplomu aj veľa zážitkov a inšpirácií, ako sa aj naďalej zlepšovať a napredovať v predaji produktov spoločnosti Daikin. Napriek tomu, že v počte zamestnancov sme skôr malou firmou, podarilo sa nám tromfnúť oveľa väčšie a skúsenejšie spoločnosti s oveľa dlhšou dobou pôsobnosti na trhu. Toto ocenenie je pre nás veľkou poctou, ale aj výzvou k tomu, aby sme aj naďalej napredovali tým správnym smerom a snažili sa zakaždým splniť priania a očakávania každého jednotlivého zákazníka k obojstrannej spokojnosti.

Soška Osuka Award

je aj našim poďakovaním všetkým klientom, za prejavenie spokojnosti s produktami spoločnosti Daikin ako aj s našim individuálnym prístupom k riešeniam jednotlivých požiadaviek klientov.

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu