Blog

Zaregistrujte sa v Stand By Me a získate 500 € a záruku až 5 rokov!

Zaregistrujte sa v Stand By Me a získate 500 € a záruku až 5 rokov!

Od zajtra 1. novembra 2017 môžete získať pri kúpe tepelného čerpadla  získať dotáciu 500 eur a predĺženú materiálovú záruku až na 5 rokov! Staćí sa zaregistrovať v programe DAIKIN Stand By Me.

 

Zaregistrovať sa na www.standbyme.daikin.sk

 

Prvou výhodou programu Stand By Me je bezplatné predĺženie záruky

Zaregistrujte si svoju jednotku Daikin: www.standbyme.daikin.sk a zdarma získate predĺženie záruky na 5 rokov ZDARMA. Program "Stoj pri mne" vám spoločnosť Daikin ponúka pri kúpe tepelného čerpadla. Ušetrite a užívajte si jasné a transparentné záručné podmienky a komfort spoľahlivého partnera čo najdlhšie. Viac informácií o programe nájdete na stránke www.standbyme.daikin.sk.

Hlavné výhody programu Stand By Me:

  • bezplatné predĺženie záruky
  • platí na prácu aj náhradné diely
  • začína okamžite po registrácii

 

Navyše vás čaká rýchla servisná odozva

Cieľom registrácie je jednoduchý kontakt s vašim servisným partnerom, pričom všetky technické údaje k vášmu zariadeniu sú udržiavané na jednom mieste. Servisní partneri Daikin tak sú automaticky upovedomení, keď žiadate o servisný úkon na zariadení zaregistrovanom na portáli www.standbyme.daikin.sk. Zariadenia Daikin sú vyrábané tak, aby bezchybne fungovali aj viac ako 10 rokov - ak sú pravidelne servisované. Zaistite si dlhotrvajúcu maximálnu efektívnosť zariadenia v kombinácii s vysokou energetickou účinnosťou pravidelným servisom vášho zariadenia. Každoročný profesionálny servis predĺži život tepelného čerpadla a umožní jeho optimálnu prevádzku.

Stand By Me vám ďalej zaručuje:

  • rýchly a spoľahlivý servis
  • správu všetkých informácií súvisiacich s vašim zariadením: registračné dokumenty, záznamy o návštevách, údržbe, a pod.
  • okamžitý prístup k správnym informáciám, čo prispieva k bezchybnému vykonávaniu servisu

 

Stand By Me je vaša istota komfortu

Je čas relaxovať. S novým programom Stand By Me môžete využívať výhody maximálneho komfortu, energetickej účinnosti, použiteľnosti a servisu. Program Stand By Me vám ponúka bezplatné predĺženie záruky, rýchlu odozvu od servisných partnerov Daikin a ďalšie predĺžené záručné programy na konkrétne zariadenia.

Ak chcete využívať výhody programu Stand By Me, všetko čo musíte urobiť je zaregistrovať svoje zariadenie Daikin na stránke www.standbyme.daikin.sk

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu