MITSUBISHI HyperHeating nástenná klimatizácia MSZ-FT

Výkonná jednotka s technológiou Hyperheating, optimalizovaná na vykurovanie a za dostupnú cenu. Mitsubishi Electric vyvinulo túto novú radu jednotiek určených na vykurovanie do -25°C a to s plným výkonom ešte aj pri -15°C. Je určená sú na plnohodnotné vykurovanie počas celého roka, ideálne na víkendové chalupy, domy, sklady, do bytu aj kancelárie... Diaľkové ovládanie s infračerveným prenosom s funkciou týždenného časovača v základnej výbave.

SKU: MSZ-FT25VGK+MUZ-FT25VGHZ
Info a montáži a doprave
Cena je uvedená za zariadenie (vonkajšiu aj vnútornú jednotku) a neobsahuje cenu montáže, inštalačného materiálu ani dopravy (0,84€/km), ak v popise produktu nie je uvedené inak. Cenovú ponuku vrátane montáže zariadenia Vám vypracujeme na základe obhliadky na mieste inštalácie. Viac info na 0948 863 388, alebo nám napíšte: chcem info o tomto produkte
Popis

Nástenná klimatizácia Hyperheating MSZ-FT

Štandardná jednotka optimalizovaná na vykurovanie

Modely série FT s výborným pomerom cena/výkon, dosahujú vynikajúce vykurovacie výkony pri extrémne nízkych vonkajších teplotách. Ponúka unikátnu technológiu Mitsubishi HyperHeating s vykurovaním do -25°C aj pri použití v mutisplite. Každý sme iný, máme rôzne preferencie a spôsoby, ako robiť veci. Mitsubishi Electric preto pre modelový rad FT vyvinulo množstvo praktických funkcií, kombinovaných do jednoduchých funkčných režimov, tak aby vám klimatizácia slúžila efektívne a práve tým vašim spôsobom. Pomocou voliča prevádzkových režimov si skrátka môžete prispôsobiť hardvér tak, aby presne vyhovoval vašim potrebám. Navyše, pokročilé funkcie čistenia vzduchu a mnohé ďalšie inteligentné funkcie vám poskytnú skvelý komfort. Nástenné jednotky MSZ-FT vynikajú najmä svojimi kompaktnými rozmermi s výškou 280 mm a hĺbkou 229 mm. Preto sa dokonale hodí napríklad na montáž nad interiérové dvere. Hodnota koeficientu SCOP je 4,8 a SEER až 8,6. Diaľkové ovládanie s infračerveným prenosom s funkciou týždenného časovača je v základnej výbave. Klimatizácia je kompatibilná s Google Home a Amazon Alexa a je preto možné ovládať ju hlasom.

Klimatizácie Mitsubishi sú dôkladne testované a základom podnikania Mitsubishi Electric je presnosť a kvalita. Značka má výrobu vo vlastných továrňach s plnou kontrolou aj nad najmenšími detailami výsledného produktu. Získate tak solídnu konštrukciu od jedného výrobcu a nie zbierku dielov rôznych subdodávateľov. Výrobky Mitsubishi Electric majú málo reklamácií a majú dlhú životnosť. So značkou Mitsubishi máte záruku, že systém bol navrhnutý tak, aby fungoval aj v náročných podmienkach. Kvalita konštrukcie a celého návrhu je badateľná vo všetkých detailoch. Zariadenie patrí medzi vysoko funkčné klimatizácie so skvelým pomerom cena/výkon medzi zariadeniami Mitsubishi Electric. Praktické funkcie zlepšujú efektivitu a zvyšujú pohodlie domova. Okrem iného sú tu prednastavené kombinované režimy, takže si môžete rýchlo a jednoducho zvoliť správne nastavenie a je použitý kvalitný filter, pre čistejší vzduch.

 

 

Hyper Heating - unikátny hyperohrev

Klimatizácia ponúka unikátny hyperohrev s vykurovaním do -25°C aj v mutisplite. Výkonný kompresor série FT dosahuje pozoruhodnú maximálnu vykurovaciu kapacitu pri nízkej okolitej teplote - príjemné teplo pri nízkej spotrebe elektriny. Radí sa do strednej triedy klimatizácií Mitsubishi s energetickou efektivitou až A+++. Napriek pomerne vysokému rozsahu výkonu, zníži táto klimatizácia spotrebu elektriny pri vykurovaní oproti bežným modelom klimatizácií a poskytne vám tak príjemne vyhriaty domov za nižšiu cenu. Séria FT umožňuje nepretržitú prevádzku vykurovania s menej častými operáciami odmrazovania, čím sa dlhodobo udržiava príjemné vnútorné prostredie bez akýchkoľvek teplotných a energetických výkyvov. Terénne testy na vybraných chladných miestach v severských krajinách preukázali veľkú spokojnosť používateľov s objemom výmeny vzduchu a najmä s pozoruhodným vykurovacím výkonom. Tieto jednotky sa vyrábajú už od výkonu 2,5 kW.

 

 

Funkcia nočného režimu

Po aktivácii funkcie nočného režimu na diaľkovom ovládači sa aktivujú nasledovné nastavenia: - LED na vnútornej jednotke signalizujúca režim sa stlmí, hlučnosť vonkajšej jednotky sa zníži o 3dB a na ovládači sa vypne funkcia pípania pri zmene nastavení. 

 

Sériovo integrovaný V-blocking a strieborný filter 

Klimatizácia prichádza už v základnej výbave s kvalitnou filtráciou V-blocking a vzduchovým filtrom s vrstvou strieborných iónov, ktorý zlepšuje kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti. Keď vzduch prejde filtrom, vo filtri sa zachytia spóry plesní, alergény, baktérie, prach, vírusy a škodlivé častice z látok znečisťujúcich ovzdušie. V-Blocking Filter má antivírusový účinok a zadrží až 99% vírusov a iných spomínaných škodlivín. Dvojvrstvový filter s netkanou textíliou a elektrostatickým filtrom dokáže zo vzduchu efektívne odstrániť a zachytiť ďalšie drobné častice. Ako voliteľné príslušenstvo za príplatok je možné získať prémiový štvorvrstvový plazmový filter Connect.

  

 

Integrované Wi-Fi ovládanie a MELCloud

Ovládanie a monitorovanie vášho Mitsubishi cez PC a smartfón (Apple, Android, Windows)

Vnútorná jednotka má integrovaný Wi-Fi adaptér, ktorý vám umožní ovládať vaše tepelné čerpadlo mobilnými zariadeniami alebo počítačom odkiaľkoľvek. Pomocou pripojenia na diaľku viete, aká je teplota vo vnútri, a môžete regulovať teplotu tak, aby bola nižšia, napríklad keď idete na dovolenku, a vykúriť interiér tak, aby bol pohodlný práve po príchode domov.

MEL Cloud je nová generácia cloudového riadenia pre produkty Mitsubishi Electric pre klimatizáciu, kúrenie a vetranie s rekuperáciou tepla. MEL Cloud poskytuje používateľom jednoduché ovládanie ich zariadení, či už sú vonku alebo len ležia doma na pohovke. MEL Cloud poskytuje živé ovládacie prvky, scény, týždenné a sezónne časovače, ktoré poskytujú úplnú flexibilitu pri ovládaní niekoľkých systémov klimatizácie, vykurovania alebo vetrania s rekuperáciou tepla Mitsubishi Electric z jedného zariadenia alebo miesta. Na pripojenie každej vnútornej jednotky klimatizácie, vykurovacieho systému alebo ventilačného systému s rekuperáciou tepla k MEL Cloud, bude potrebné oficiálne Wi-Fi rozhranie Mitsubishi Electric. Rozhranie Wi-Fi sa pripája k vášmu miestnemu smerovaču prostredníctvom bezdrôtového pripojenia. 

K službe MELCloud má prístup široká škála najnovších osobných počítačov (PC), tabletov a smartfónov od popredných výrobcov. Aplikácia jednoducho zistí, ktoré zariadenie používate a dynamicky sa prispôsobí displej, aby sa maximalizovala dostupná obrazovka. MELCloud podporuje všetkých hlavných výrobcov mobilných zariadení, a to buď prostredníctvom špeciálnych aplikácií, ktoré si môžete bezplatne stiahnuť alebo aj z MELCloud web aplikácie cez internetový prehliadač. 

MELCloud vám umožňuje prevziať kontrolu nad vašimi vykurovacími systémami Mitsubishi Electric Ecodan odkiaľkoľvek svete, pokiaľ máte prístup na internet. Takže zabudnete vypnúť kúrenie, keď ste mimo domova alebo na dovolenke uz nie je problem. MELCloud poskytuje aj niektoré nové funkcie, ako sú lokalizované informácie o počasí, ochrana pred mrazom, 7-dňový multi programovateľný časovač a dovolenkový režim s ďalšími funkciami plánovanými do budúcnosti. MELCloud bol navrhnutý pre širokú škálu aplikácií od jednotlivých používateľov alebo vykurovacích systémov až po väčšie používateľov, ktorí môžu mať viacero vlastností alebo systémov, ktoré chcú monitorovať a ovládať. Bez ohľadu na typ používateľa ste, MELCloud vám môže poskytnúť požadovanú kontrolu a prístup, ktoré potrebujete. 

 

 

VÝHODY

WiFi ovládanie

Zariadenie obsahuje WiFi adaptér a umožňuje ovládať ho na diaľku cez softvér MELCloud zo smartfónu a počítača.

Horizontálny pohyb žalúzií

Klapka vzduchového výstupu sa striedavo pohybuje, a tým zaisťuje distribúciu vzduchu po celej miestnosti.

Nordická vonkajšia jednotka

Vonkajšia jednotka HyperHeating testovaná na severské podmienky, optimálne vykuruje až do -25 stupňov Celzia.

Funkcia "I SAVE"

Pomocou tejto funkcie si môžete uložiť požadované nastavenia do pamäti a neskôr ich vyvolať pomocou tlačidla.

Ochrana proti zamrznutiu

Minimalizuje sa zamŕzanie kondenzátu na spodnej časti jednotky. Prevádzka klimatizácie je tak stále ekonomická.

Tichý a nočný režim

Zabezpečí extra tichú nočnú prevádzku - zníženie hlučnosti vonkajšej jednotky o ďalšie 3dB a tým nerušený spánok.

 

Nové Hyperheating MUZ vonkajšie jednotky

pre split aj multisplit

Klimatizácie ponúkajú flexibilné možnosti zapojenia. Je možné zapojiť jednu vnútornú jednotku na jednu vonkajšiu jednotku - v takom prípade sa jedná o splitové zapojenie. V prípade ak máte viacero miestností je ideálne riešenie zvoliť multisplitový systém - v takom prípade sa na jednu vonkajšiu jednotku napojí viacero vnútorných jednotiek. Tie môžu byť rôzneho výkonu a typu. Konvenčné modely vonkajších jednotiek nie sú schopné udržať štandardný menovitý vykurovací výkon, čo sťažuje zabezpečenie ohrevu v prípade veľmi nízkych teplôt vonkajšieho vzduchu a odtoková voda  pri silných mrazoch zamŕza. Normovaný menovitý vykurovací výkon série MUZ je však zachovaný aj vtedy, keď teplota vonkajšieho vzduchu klesne pod –15°C a udržiava vysoký výkon aj pri oveľa nižšej vonkajšej teplote, aj pod -25°C. Nové hyperkúrenie vám umožní vytvoriť oázu pohodlia v celom dome a kancelárii v miestnostiach, ktoré používate najčastejšie, kedykoľvek počas roka a to aj v mutisplite.

Detaily produktu
MITSUBISHI
MSZ-FT25VGK+MUZ-FT25VGHZ
Nové

Tabuľka dát

Rozmery vonkajšej jednotky ŠxVxH [mm]800×714×285
Rozmery vnútornej jednotky ŠxVxH [mm]838×229×280
Plocha [m²]od 20 m² do 50 m²
Prevádzkové napätie [V]230 (1-faza)
Hladina akustického tlaku [dB] 19
Chladiaci výkon [kW] 2,50
Vykurovací výkon [kW] 3,20
Trieda energetickej účinnostiA+++
Prevádzkový režim Vykurovanie a Chladenie
Umiestnenie nástenná
WiFi Online Controller Ano
Optimalizovaná pre vykurovanie Ano
Chladivo R32

Špecifické referencie

MPNMSZ-FT-VGK+MUZ-FT-VGHZ

Prihlásiť sa

Menu