MITSUBISHI HyperHeating nástenná klimatizácia MSZ-RW PREMIUM

Nový vlajkový model série RW s technológiou Hyper heating, dosahuje vynikajúce vykurovacie výkony pri extrémne nízkych vonkajších teplotách, a to pri vysokej energetickej účinnosti. Navyše ponúka účinné funkcie čistenia vzduchu a mnohé ďalšie inteligentné funkcie, ktoré vám poskytnú vytúžený komfort. V cene je zahrnutý IR ovládač.

SKU: MSZ-RW25VG+MUZ-RW25VGHZ
Info a montáži a doprave
Cena je uvedená za zariadenie (vonkajšiu aj vnútornú jednotku) a neobsahuje cenu montáže, inštalačného materiálu ani dopravy (0,84€/km), ak v popise produktu nie je uvedené inak. Cenovú ponuku vrátane montáže zariadenia Vám vypracujeme na základe obhliadky na mieste inštalácie. Viac info na 0948 863 388, alebo nám napíšte: chcem info o tomto produkte
Popis

Nová nástenná klimatizácia MSZ-RW 2023

Elegantná výkonná jednotka na vykurovanie s technológiou Hyperheating

Modely série RW dosahujú vynikajúce vykurovacie výkony pri extrémne nízkych vonkajších teplotách, a to pri vysokej energetickej účinnosti. Ponúka unikátny hyperohrev s vykurovaním do -30°C aj v mutisplite. Každý sme iný, máme rôzne preferencie a spôsoby, ako robiť veci. Mitsubishi Electric preto pre modelový rad RW vyvinulo množstvo nových funkcií, kombinovaných do jednoduchých funkčných režimov, tak aby vám klimatizácia slúžila efektívne a práve tým vašim spôsobom. Pomocou voliča prevádzkových režimov si skrátka môžete prispôsobiť hardvér tak, aby presne vyhovoval vašim potrebám. Navyše, pokročilé funkcie čistenia vzduchu a mnohé ďalšie inteligentné funkcie vám poskytnú skvelý komfort.

Klimatizácie Mitsubishi sú dôkladne testované a základom podnikania Mitsubishi Electric je presnosť a kvalita. Značka má výrobu vo vlastných továrňach s plnou kontrolou aj nad najmenšími detailami výsledného produktu. Získate tak solídnu konštrukciu od jedného výrobcu a nie zbierku dielov rôznych subdodávateľov. Výrobky Mitsubishi Electric majú veľmi málo reklamácií a majú dlhú životnosť. So značkou Mitsubishi máte záruku, že systém bol navrhnutý tak, aby fungoval aj v náročných podmienkach. Surová sila a kvalita je badateľná vo všetkých detailoch. Zariadenie patrí medzi vysoko funkčné klimatizácie so skvelým výkonom a patrí medzi najdômyselnejšie tepelné čerpadlá vzduch-vzduch, aké kedy Mitsubishi Electric vyrobilo. Je nabitá funkciami, ktoré zlepšujú výkon a zvyšujú pohodlie domova. Okrem iného sú tu prednastavené komfortné režimy, takže si môžete rýchlo a jednoducho zvoliť správne nastavenie, je použitá dvojitá bariérová vrstva odpudzujúca nečistoty, ktorá poskytuje odolnejší stroj a čistejší vzduch, wifi pripojenie, I-see senzor, ktorý detekuje, kde v miestnosti sa nachádzate vzduch potom smeruje tam, kde je najviac potrebný. Hodnota koeficientu SCOP až 5,2/SEER až 11,2.

 

Hyper Heating - unikátny hyperohrev

Klimatizácia ponúka unikátny hyperohrev s vykurovaním do -30°C aj v mutisplite. Výkonný kompresor série RW dosahuje pozoruhodnú maximálnu vykurovaciu kapacitu pri nízkej okolitej teplote s vysokou energetickou účinnosťou - príjemné teplo pri nízkej spotrebe elektriny. Radí do najvyššej triedy efektivity na základe pripravovaných nových prísnejších požiadaviek. Napriek vysokému výkonu táto klimatizácia pomôže znížiť spotrebu elektriny a poskytne vám tak príjemne vyhriaty domov za nižšiu cenu a navyše dokáže vykurovať aj veľké plochy interiéru. Nová rada vnútorných nástenných jednotiek MSZ-RW umožňuje vykurovanie až do -30°C a má 100%-ný výkon až do -25°C. Séria RW umožňuje zabezpečiť maximálnu nepretržitú prevádzku vykurovania s menej častými operáciami odmrazovania, čím sa dlhodobo udržiava príjemné vnútorné prostredie bez teplotných výkyvov. Terénne testy na vybraných chladných miestach vo Švédsku a Nórsku preukázali veľkú spokojnosť používateľov s objemom výmeny vzduchu a najmä s pozoruhodným vykurovacím výkonom série RW. Ako ukazuje výsledok testu, séria RW poskytuje stabilný komfort v interiéri aj pri extrémne nízkych okolitých teplotách. Vonkajšie jednotky majú priamo integrovaný ohrev kondenzačnej vaničky počas odmrazovania. Tieto jednotky sa vyrábajú už od výkonu 2,5 kW.

 

 

Sofistikovaný 3D snímač I-see

I-see je 3D senzor so sofistikovaným pologuľovým dizajnom nenápadne splývajúci do tvaru vnútornej jednotky, ktorý meria teplotu v miestnosti pomocou infračerveného senzora, a tiež je schopný zistiť polohu osôb. To vám umožňuje nadefinovať si preferované prúdenie vzduchu - priamy alebo nepriamy prúd vzduchu vzhľadom k osobám v miestnosti. Pomocou senzora môže byť vyfukovaný vzduch smerovaný k ľuďom, preč od ľudí alebo rovnomerne do priestoru, kde sa ľudia často zdržiavajú. Snímač I-see je možné použiť aj na dodatočné šetrenie energiou, tak že vnútorná teplota automaticky zníži výkon vykurovaním, keď snímač už nedetekuje prítomnosť ľudí v priestore. Prevádzka vykurovania môže opäť normálne pokračovať, keď snímač opäť zaznamená osobu v miestnosti.

 

Plasma Quad Plus filter pre čistejší vzduch

PQP je kompletná jednotka na čistenie vzduchu, ktorá spolu s deodorizačným filtrom vytvára lepšie vnútorné prostredie pre celú rodinu. Prichádza s prémiovým filtrom Plasma Quad Plus, ktorý zlepšuje kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti. Keď vzduch prejde filtrom, vo filtri sa zachytia spóry plesní, alergény, baktérie, prach, vírusy a škodlivé častice z látok znečisťujúcich ovzdušie. Prostredníctvom elektrostatického nabíjania filtračný systém rozkladá častice uviaznuté vo filtri. Elektrostatický náboj pôsobí ako clona, ​​ktorá zastaví viac ako 90% nezdravých častíc - spóry plesní aj alergény a zároveň sa vzduch čistí od prachu. Filter zachytáva ale aj neutralizuje mikroskopické častice v suspenzii, ktoré na ne pôsobia ako elektrická bariéra. Generovaním a následným vybíjaním vysokonapäťového elektrického poľa táto technológia zachytáva a inaktivuje vírusy a odstraňuje kontaminanty, ktoré prechádzajú cez filter. Plasma Quad Plus podľa informácií výrobcu, účinne odstraňuje zo vzduchu 99% vírusov, baktérií a plesní, 98% alergénov (napr. peľ), 97% roztočov a prachu a 99% prítomných suspendovaných častíc (PM2,5) a zároveň eliminuje a neutralizuje pachy.

 

 

Zbavte sa zápachu s dezodoračným filtrom

Dezodoračný filter rozkladá zapáchajúce pachy, ako sú plesne alebo pachy tabaku. Za pol hodinu dokáže filter zredukovať nepríjemný zápach o 90 percent a je navrhnutý tak, aby vydržal. Prach a nečistoty, ktoré po niekoľkých rokoch používania uviaznu vo výmenníku tepla, na rotore ventilátora a vo vnútri stroja, znižujú účinnosť tepelného čerpadla a tiež skracujú jeho životnosť. Preto je zariadenie vybavené odpudzovačom nečistôt a mastnoty Dual Barrier Coating na všetkých častiach, ktoré prichádzajú do kontaktu s vnútorným vzduchom. Tým, že sa sťaží hromadenie nečistôt sa klimatizácia ľahšie čistí a to výrazne zvyšuje jej životnosť.

 

 

Efektívne prúdenie vzduchu

Ovládanie prúdenia vzduchu v interiéri vnútornou jednotkou je rozdelené na dve časti - vertikálne a horizontálne. Vzduch môže smerovať súčasne doprava, doľava, hore a dole. Vykurovací vzduch sa tak môže efektívne a bez prievanu distribuovať do všetkých miestností. Vzduchové ovládače vnútornej jednotky pri schodisku je možné použiť na smerovanie tepla súčasne do horného a spodného poschodia.

Dual Barrier Coating a Dual Barrier Material

Ide v podstate o inteligentné odmrazovanie počas chladných nocí, ktoré môže s optimalizovanou technológiou odmrazovania pracovať bez prerušenia až 150 minút v kuse pri teplotách pod nulou. Je to hodinový rozdiel v porovnaní s tradičnými tepelnými čerpadlami. Automatické odmrazovanie trvá len 3 minúty, čo vám zaručí nepretržité vykurovanie v interiéri aj počas tých najchladnejších nocí. Čistota vnútornej jednotky je veľmi dôležitá pre efektívnu prevádzku vzduchového tepelného čerpadla. Vnútorný vzduch, ktorý sa má ohrievať alebo ochladiť, ľahko prechádza vnútornou jednotkou, keď je vnútorná jednotka čistá. Množstvo vzduchu prechádzajúceho vnútornou jednotkou je v takom prípade správne a v režime vykurovania možno interiér vykurovať efektívnejšie a zariadenie si tak zachováva aj v mrazoch vynikajúcu účinnosť.

 

 

Integrované Wi-Fi ovládanie a MELCloud

Ovládanie a monitorovanie vášho Mitsubishi cez PC a smartfón (Apple, Android, Windows)

Vnútorná jednotka má integrovaný Wi-Fi adaptér, ktorý vám umožní ovládať vaše tepelné čerpadlo mobilnými zariadeniami alebo počítačom odkiaľkoľvek. Pomocou pripojenia na diaľku viete, aká je teplota vo vnútri, a môžete regulovať teplotu tak, aby bola nižšia, napríklad keď idete na dovolenku, a vykúriť interiér tak, aby bol pohodlný práve po príchode domov.

MEL Cloud je nová generácia cloudového riadenia pre produkty Mitsubishi Electric pre klimatizáciu, kúrenie a vetranie s rekuperáciou tepla. MEL Cloud poskytuje používateľom jednoduché ovládanie ich zariadení, či už sú vonku alebo len ležia doma na pohovke. MEL Cloud poskytuje živé ovládacie prvky, scény, týždenné a sezónne časovače, ktoré poskytujú úplnú flexibilitu pri ovládaní niekoľkých systémov klimatizácie, vykurovania alebo vetrania s rekuperáciou tepla Mitsubishi Electric z jedného zariadenia alebo miesta. Na pripojenie každej vnútornej jednotky klimatizácie, vykurovacieho systému alebo ventilačného systému s rekuperáciou tepla k MEL Cloud, bude potrebné oficiálne Wi-Fi rozhranie Mitsubishi Electric. Rozhranie Wi-Fi sa pripája k vášmu miestnemu smerovaču prostredníctvom bezdrôtového pripojenia. 

K službe MELCloud má prístup široká škála najnovších osobných počítačov (PC), tabletov a smartfónov od popredných výrobcov. Aplikácia jednoducho zistí, ktoré zariadenie používate a dynamicky sa prispôsobí displej, aby sa maximalizovala dostupná obrazovka. MELCloud podporuje všetkých hlavných výrobcov mobilných zariadení, a to buď prostredníctvom špeciálnych aplikácií, ktoré si môžete bezplatne stiahnuť alebo aj z MELCloud web aplikácie cez internetový prehliadač. 

MELCloud vám umožňuje prevziať kontrolu nad vašimi vykurovacími systémami Mitsubishi Electric Ecodan odkiaľkoľvek svete, pokiaľ máte prístup na internet. Takže zabudnete vypnúť kúrenie, keď ste mimo domova alebo na dovolenke uz nie je problem. MELCloud poskytuje aj niektoré nové funkcie, ako sú lokalizované informácie o počasí, ochrana pred mrazom, 7-dňový multi programovateľný časovač a dovolenkový režim s ďalšími funkciami plánovanými do budúcnosti. MELCloud bol navrhnutý pre širokú škálu aplikácií od jednotlivých používateľov alebo vykurovacích systémov až po väčšie používateľov, ktorí môžu mať viacero vlastností alebo systémov, ktoré chcú monitorovať a ovládať. Bez ohľadu na typ používateľa ste, MELCloud vám môže poskytnúť požadovanú kontrolu a prístup, ktoré potrebujete. 

 

VÝHODY

Natural flow

NATURAL FLOW - napodobňuje vánok v prírode, aby sa zabránilo nepríjemnému pocitu pri fúkaní toku chladného vzduchu.


Zimná regulácia

Otáčky ventilátora vonkajšej jednotky sú podľa podmienok automaticky znižované, aby bolo možné udržiavať konštantný kondenzačný tlak.

WiFi ovládanie

Zariadenie je možné doplniť o WiFi adaptér a ovládať ho tak na diaľku prostredníctvom softvéru MELCloud zo smartfónu, tabletu alebo stolného počítača.

Denný a týždenný časovač

Pre každý deň týždňa je možné podľa životného štýlu rodiny uložiť až 4 nastavenia časovača. JE Možné nastaviť pre každý spínací čas inú požadovanú teplotu.

Vertikálny pohyb žalúzií

Klapka vzduchového výstupu sa striedavo pohybuje hore a dole, a tým zaisťuje príjemnú distribúciu upraveného vzduchu po celej miestnosti v interiéri.

Horizontálny pohyb žalúzií

Klapka vzduchového výstupu sa striedavo pohybuje hore a dole, a tým zaisťuje príjemnú distribúciu upraveného vzduchu po celej miestnosti v interiéri.

Nordická vonkajšia jednotka

Nordická vonkajšia jednotka pre severské podmienky, ktorá kúri až do -25 °C. Minimalizuje sa zamŕzanie kondenzátu na spodnej časti jednotky.

Funkcia "I SAVE"

Pomocou tejto funkcie si môžete uložiť požadované nastavenia do pamäti a neskôr ich vyvolať pomocou tlačidla.

ECONO COOL mód

ECONO COOL funkcia, ktorá zabezpečuje pohodlné a úsporné chladenie a zároveň šetrenie elektrickou energiou pri prevádzke klimatizácie.

Funkcia autoreštart

Po výpadku prúdu a jeho opätovnom spustení sa jednotky automaticky naštartujú a zariadenie pokračuje v prevádzke s poslednými zvolenými nastaveniami.

Ochrana proti zamrznutiu

Minimálna nastaviteľná teplota vo vykurovacom režime je 10 ° C. Vďaka tomu je prevádzka klimatizácie ekonomická a dá sa tak zabrániť podchladeniu v nevyužívaných miestnosti.

Autoregulácia ventilátora

Funkcia sa stará o prívod optimálneho množstva vzduchu podľa danej potreby. Keď je potreba krátko po zapnutí viac vzduchu, zariadenie automaticky prepne na vysoký výkon. Po dosiahnutí požadovanej teploty sa výkon zníži.

Tichý a nočný režim

Pre zníženie hlučnosti zabezpečí tichú prevádzku a tým nerušený spánok. Zabraňuje podchladeniu alebo prekúreniu -  automaticky sa nastaví teplota pri chladení o 0,5 °C vyššia a pri vykurovaní o 2 °C nižšia.

Filter Plasma Quad

Pomocou tejto technológie možno dosiahnuť efektívnu neutralizáciu  pachov a vyčistenie vzduchu plazmo-enzýmovým filtrom od alergénov.

3D - I SEE SENSOR

Funkcia rozpozná polohu osôb v miestnosti a podľa zistených údajov nasmeruje prúd vzduchu tak, aby osoby v miestnosti neboli vystavené prúdu vzduchu.

 

Nové hyper-heating MXZ vonkajšie jednotky

pre split a multisplit

Klimatizácie ponúkajú flexibilné možnosti zapojenia. Je možné zapojiť jednu vnútornú jednotku na jednu vonkajšiu jednotku - v takom prípade sa jedná o splitové zapojenie. V prípade ak máte viacero miestností je ideálne riešenie zvoliť multisplitový systém - v takom prípade sa na jednu vonkajšiu kondenzačnú jednotku napojí viacero vnútorných jednotiek. Tie môžu byť rôzneho výkonu a typu. Konvenčné modely vonkajších jednotiek nie sú schopné udržať štandardný menovitý vykurovací výkon, čo sťažuje zabezpečenie ohrevu v prípade nízkych teplôt vonkajšieho vzduchu a odtoková voda  pri silných mrazoch zamŕza. Normovaný menovitý vykurovací výkon série MXZ je však zachovaný aj vtedy, keď teplota vonkajšieho vzduchu klesne pod –15°C a udržiava vysoký výkon aj pri oveľa nižšej vonkajšej teplote, aj pod -25°C. Nové hyperkúrenie MXZ vám umožní vytvoriť oázu pohodlia v celom dome a kancelárii v miestnostiach, ktoré používate najčastejšie, kedykoľvek počas roka a to aj v mutisplite.

 

Detaily produktu
MITSUBISHI
MSZ-RW25VG+MUZ-RW25VGHZ
Nové

Tabuľka dát

Rozmery vonkajšej jednotky ŠxVxH [mm]800×714×285
Rozmery vnútornej jednotky ŠxVxH [mm]247×998×305
Plocha [m²]od 20 m² do 50 m²
Prevádzkové napätie [V]230 (1-faza)
Hladina akustického tlaku [dB] 19
Chladiaci výkon [kW] 2,50
Vykurovací výkon [kW] 3,20
Trieda energetickej účinnostiA+++
Prevádzkový režim Vykurovanie a Chladenie
Umiestnenie nástenná
WiFi Online Controller Ano
Optimalizovaná pre vykurovanie Ano
Chladivo R32

Špecifické referencie

MPNMSZ-RW-VG+MUZ-RW-VGHZ

Prihlásiť sa

Menu