Blog

Pripravte sa na leto s klimatizáciou Daikin

Pripravte sa na leto s klimatizáciou Daikin

Keď začnú horúčavy a zatúžite po klíme

Nástenné, parapetné, kazetové aj kanálové jednotky - široká škála vnútorných jednotiek a možností dizajnu je zárukou, že vždy nájdete klimatizačné riešenie, ktoré vyhovuje vašim technickým nárokom aj dizajnu interiéru. Značka Daikin prináša do vášho domova komfort a nie je to len fráza. Už 100 rokov svojej existencie Daikin investuje do výskumu a vývoja v oblasti mechaniky, elektroniky a chémie, aby vám priniesol na trh špičkové klimatizačné a vykurovacie zariadenia, ktoré sú energeticky efektívne, tiché a užívateľsky príjemné. Vyvíja a kompletne ich vyrába vo vlastných továrňach a dôkladne ich vyladí a otestuje pred uvedením na trh a aj preto sú také výnimočné a spoľahlivé. Klimatizácie, tepelné čerpadlá a čističky vzduchu značky DAIKIN sú známe stabilným výkonom, úspornosťou, spoľahlivosťou a zodpovednosťou voči životnému prostrediu.

Komfort a pohodlie

Vytvorte prostredie, ktoré ladí s vašim spôsobom života

Spoľahlivá kvalita

Užívajte si výhody skutočne spoľahlivého riešenia

Úsporná prevádzka

Ušetrite na účtoch za energiu s overenými riešeniami

Moderné ovládanie

Ovládajte klímu odkiaľkoľvek cez modernú WIFi appku

Vyberáte klimatizáciu pre svoju domácnosť?

Chladenie, vykurovanie, vetranie, čistenie vzduchu... Či už bývate v bytovom alebo rodinnom dome, značka Daikin vás nesklame.​

Sensira – výhodná do kuchyne

Klimatizáciu vysokej kvality môžete mať aj bez toho, aby ste nadmerne zaťažili svoj rodinný rozpočet. Do kuchyne a vstupných miestností odporúčame Sensiru, čo je cenovo dostupnejší model značky Daikin. Šetria energiu, vašu peňaženku aj životné prostredia a navyše sa veľmi jednoducho ovládajú. Okrem toho oceníte aj ich funkciu 3D Airflow, ktorá harmonizuje teplotu v celej miestnosti. To znamená, že rovnako komfortne sa budete cítiť pri sporáku aj za jedálenským stolom.

Energetická účinnosť chladenia do A++. Energetická účinnosť kúrenia do A++. Pokročilá filtrácia a čistenie vzduchu. Kompaktná dizajnová vnútorný jednotka. Tichá prevádzka / Prakticky nepočuteľná. Voliteľný online ovládač na objednávku. Špeciálny prietok vzduchu. Má verziu optimalizovanú pre vykurovanie.

Comfora – vychytávka do jedálne

Comfora je ďalší kvalitný a zároveň cenovo dostupný model, ktorý odporúčame napríklad do jedálne. Šetrí energiu, čím znižuje prevádzkové náklady a ponúka jednoduché ovládanie s časovaním. Strieborný filter odstraňuje zo vzduchu alergény a účinná filtrácia zabezpečuje prívod čistého vzduchu. 3-D prúdenie vzduchu predstavuje kombináciu funkcie horizontálneho a vertikálneho otáčania tak, aby prúd horúceho alebo studeného vzduchu cirkuloval až do rohov veľkých priestorov.

Energetická účinnosť chladenia do A++. Energetická účinnosť kúrenia do A++. Pokročilá filtrácia a čistenie vzduchu. Kompaktná dizajnová vnútorný jednotka. Tichá prevádzka / Prakticky nepočuteľná. Voliteľný online ovládač na objednávku. Špeciálny prietok vzduchu. Má verziu optimalizovanú pre vykurovanie.

Stylish - štýlová klíma do obývačky

Ak v obývačke očakávate maximálny komfort a štýl, je prémiová klimatizácia Daikin Stylish tá správna voľba. Tento špičkový model spája dizajn, za ktorý získala ocenenia Good Design Award a Red Dot Award Winner a pokročilé technológie v jednom inovatívnom zariadení. Vybrať si môžete zo štyroch elegantných farebných prevedení a má kompaktný a funkčný dizajn vhodný do všetkých interiérov. Ak máte v obývačke krb, určite vás poteší aj taká vychytávka, akou je funkcia "krbová logika". Klimatizácia štandardne už v základe má aj ovládajte cez aplikáciu (WIFI).

Energetická účinnosť chladenia do A+++. Energetická účinnosť kúrenia do A+++. Pokročilá filtrácia a čistenie vzduchu. Strieborná, biela, čierna aj drevo dekor. Kompaktná dizajnová vnútorný jednotka. Tichá prevádzka / Prakticky nepočuteľná. Online ovládač a týždenný časovač v cene. Možnosť aj multisplitového prevedenia. Senzory pohybu a špeciálny prietok vzduchu.

Perfera - chladenie a kúrenie pre detskú izbu

Daikin Perfera dokáže zabezpečiť nie len chladenie a optimalizované vykurovanie miestnosti, ale aj efektívne čistenie vzduchu. Funkcia Flash Streamer s využitím elektrónov účinne rozkladá nebezpečné alergény ako sú peľ, prach a plesne, vďaka čomu vaše deti dýchajú čistejší a zdravší vzduch. Dá sa získať v nástennej a parapetnej verzii a štandardne už v základe má aj ovládajte cez aplikáciu (WIFI). Ponúka funkcie ako Heat plus, Heat boost, vykurovanie k podlahe a ďalšie super vychytávky. Aj vaše deti si zaslúžia, aby sa doma cítili komfortne a zároveň zdravo.

Energetická účinnosť chladenia do A++. Energetická účinnosť kúrenia do A++. Pokročilá filtrácia a čistenie vzduchu. Kompaktná dizajnová vnútorná jednotka. Tichá prevádzka, takmer nepočuteľná. Online ovládač je už v cene. Vysoko výkonné riešenie so špeciálnym prietokom vzduchu. Možnosť aj multisplitového prevedenia. Má verziu optimalizovanú pre vykurovanie.

Emura - štýlová dizajnovka do spálne

Spánok je jednou z najdôležitejších častí dňa, veď až tretinu svojho času prespíme. Do spálne preto odporúčame našu technologicky najvyspelejšiu klimatizáciu Daikin Emura 3. Tento prémiový model Daikin je maximálne ohľaduplný k vášmu zdraviu. Emura je nielenže takmer nehlučná, ale jej strieborný filter zabezpečí dokonalú filtráciu vzduchu a eliminuje v ňom prítomné alergény. Navyše, má tiež ikonický dizajn, takže určite ulahodí aj vášmu oku. Oceňovaný dizajn na vykurovanie a chladenie dostupný v 2 farbách, v matnej kryštálovo-bielej alebo elegantnej striebornej farbe. Klimatizácia štandardne už v základe má aj ovládajte cez aplikáciu (WIFI).

Energetická účinnosť chladenia do A+++. Energetická účinnosť kúrenia do A++. Pokročilá filtrácia a čistenie vzduchu. Ocenená dizajnová vnútorná jednotka. Tichá prevádzka / Prakticky nepočuteľná. Online ovládač a týždenný časovač v cene. Senzory pohybu a špeciálny prietok vzduchu. Možnosť aj multisplitového prevedenia.

Ururu Sarara - ocenená Red Dot Design Award

Oceňovaná klimatizácia s nadštandardnými funkciami. Vďaka inteligentnej regulácii zabezpečuje zvlhčovací systém Ururu a odvlhčovací systém Sarara to správne množstvo vodných pár v interiéri. Ak máte záujem iba vyvetrať, vypnite reguláciu vlhkosti a spoľahnite sa na výkonné vetranie bez zmeny teploty interiéru, ktoré dokáže za 2 hodiny naplniť čerstvým vzduchom 25 m2 miestnosť! Extra pohodlie vám zabezpečí 3-zónový inteligentný senzor, ktorý odvádza vzduch od ľudí a zapne režim úspory, keď je miestnosť prázdna. Klíma ponúka aj filtráciu a inteligentné čistenie vzduchu - Daikin Flash Streamer, ktorý likviduje peľové a plesňové alergény.

Energetická účinnosť chladenia do A+++. Energetická účinnosť kúrenia do A+++. Pokročilá filtrácia a čistenie vzduchu. Kompaktná dizajnová vnútorná jednotka. Tichá prevádzka, takmer nepočuteľná. Online ovládač je už v cene. Senzory pohybu a špeciálny prietok vzduchu. Zvlhčovanie a odvlhčovanie interiéru. Funkcia samočistenia. Režim vetrania interiéru bez zmeny teploty.

Klimatizácie pre hotely, pracoviská, predajne aj fitness centrá

Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre vaše podnikanie, voľte DAIKIN.

Flexibilný dizajn Daikin pre všetky typy budov

Či už je váš projekt veľký, malý, alebo má špecifické zameranie, sme pripravení vám pomôcť. Ponúkame riešenia pre novostavby pracovných priestorov rôznych veľkostí, ale aj výmeny a inovácie vašich súčasných klimatizačných a ventilačných systémov. Vyjadrením najvyššej kvality služieb značky Daikin pre zákazníka, je certifikát Home Comfort Expert Daikin. Realizáciu vášho projektu u nás si preto môžete byť istý, že starostlivosť o vás nekončí zaplatením faktúry za inštaláciu systému. Pre každého firemného zákazníka pripravujeme servisné plány na mieru. Pre vysokú kvalitu servisu a niektoré technické a legislatívne špecifiká je dôležité vedieť aj to, že zariadenia predávané v Európe sú aj vyrábané priamo v Európe. Spĺňajú preto aj s dostatočnou rezervou všetky normy a nariadenia EÚ a pritom na výrobu pre dodržanie vysokej konzistentnej kvality výroby dozerá priamo japonský manažment v Plzni aj v Osake.

Klimatizácia zariadení voľnočasových aktivít

Bez ohľadu na to, či prevádzkujete telocvičňu, alebo chcete spríjemniť zákazníkom večeru, máme riešenia pre všetky voľnočasové aktivity. Klimatizačné a ventilačné systémy udržia vo vašich priestoroch okrem teploty aj cirkuláciu čerstvého vzduchu a pomáhajú odstraňovať pachy.

Riešenia pre reštaurácie, vrátane ventilácie

Klimatizačné riešenia Daikin vytvárajú komfortné prostredie pre vašich hostí a znižujú prevádzkové náklady pomocou energeticky úsporných technológií bez ohľadu na veľkosť vašich priestorov. Ponúkame kompletné riešenia pre reštaurácie s rôznymi potrebami chladenia priestorov pre udržanie tovaru pri správnych skladovacích teplotách, zatiaľ čo vaši hostia stolujú v maximálnom komforte.

Presné ovládanie pre serverovne a sklady potravín

Presné a inteligentné ovládanie kvality vzduchu je so zariadeniami Daikin jednoduché a spoľahlivé. Práve táto vlastnosť - udržiavanie stabilných úrovní teploty a vlhkosti je doslova kriticky dôležitá v objektoch ako sú sklady potravín, serverovne a na ochranu cenných artefaktov, alebo umeleckých diel napríklad v múzeách.

Daikin MUTISPLIT - až 5 v jednej

Od malých domácnosti po veľké s variabilitou, ktorá sadne naozaj každému

Skutočne, jedna vonkajšia jednotka zvládne ochladiť a vyhriať až 5 miestností. Klimatizačné riešenie multisplit je ideálne pre všetkých, ktorí potrebujú vychladiť alebo vyhriať viac miestností nezávisle, napríklad v byte, dome alebo kancelárskych priestoroch. Podstata riešenia je v tom, že k jednej špeciálne na to určenej vonkajšej jednotke môžete napojiť viacero - 2 až 5 vnútorných jednotiek. Vďaka tomu znižujete hlučnosť, šetríte peniaze, životné prostredie a aj priestor, ktorý by inak zaberali ďalšie vonkajšie jednotky. Či už ide o úsporu priestoru v exteriéri alebo pripojenie rôznych vnútorných jednotiek, je multi-split systém ideálne riešenie pre interiéry s viacerými miestnosťami a zónovým rozdelením teploty.

Nižšia investícia​

Menej zariadení znamená nižšiu investíciu a takisto nižšie náklady na údržbu.

Nižšia spotreba energie

Menej vonkajších jednotiek výrazne znižuje aj spotrebu energie pri zachovaní výkonu.

Viac miesta na balkóne

Keďže stačí jedna vonkajšia jednotka, znamená to viac priestoru na balkóne alebo terase.

Jednoduchá zmena

Multi-split riešeniu umožňuje kedykoľvek zmeniť alebo pridať ďalšie jednotky.

Variabilita riešenia

Na klimatizovanie rôznych miestností môžete použiť rôzne jednotky - na stenu, strop...

Zónová regulácia

Naplánujte si ideálnu teplotu v každej miestnosti nezávisle, podľa potreby.

Dokáže klimatizácia účinne poraziť aj Zimu?

No áno, zoznámte sa s optimalizovaným vykurovaním DAIKIN 4

Hľadáte klimatizáciu, ktorá nielen dobre vyzerá, ale dokáže okrem chladenia aj účinne a úsporne vykurovať? V tom prípade máte na výber z verzií Stylish, Perfera, Comfora+ alebo FVXM-A, optimalizovaných pre vykurovanie. V extrémnych vonkajších podmienkach potrebujete naozaj spoľahlivý výkon a v prípade Daikin sa nemusíte vzdať ani multisplitového riešenia. Optimalizované vykurovanie DAIKIN 4 je navrhnuté tak, aby správne fungovalo aj pri teplotách -25°C a poskytuje nástroje pre dokonalé ovládanie a kontrolu až štyroch rôznych vnútorných jednotiek, a to každej s individuálnymi vlastnosťami.

Efektivita vykurovania

DAIKIN optimalizované vykurovanie 4 je navrhnuté predovšetkým pre chladnejšie podnebie a tiež vytvára príjemne vykúrené prostredie rýchlejšie ako pri bežnej neoptimalizovanej klimatizácii, a to pri zachovaní vynikajúcej energetickej účinnosti až do A+++ pri vykurovaní.

Všestranná spoľahlivosť

Aby bola zaručená bezproblémová prevádzka aj pri teplotách až -25 °C, ponúka rad Optimized heating 4 vysoké vykurovacie kapacity a obsahuje ďalšie funkcie na zníženie tvorby ľadu. Systém tiež dokáže rýchlejšie rozmraziť ľad, aby sa dosiahla stabilná prevádzka a spoľahlivosť.

Pohodlie a komfort

S radom Optimized Heating 4 už nemusíte obetovať pohodlie kvôli energetickej účinnosti. Odteraz je bytový ovládač Daikin štandardne dostupný v celom rade optimalizovaného vykurovania. Teraz je ovládač k dispozícii aj s hlasovým ovládaním cez Amazon Alexa alebo Google Assistant.

Krbová logika (Stylish a Perfera)

Keď izbová teplota dosiahne nastavenú teplotu sekundárnym zdrojom tepla, ako je krb, kompresor sa zastaví a vnútorná jednotka sa ďalej otáča iba ventilátorom. Okrem toho sa otáčky ventilátora nastavujú automaticky podľa nastavenej teploty a rozdielu vnútornej teploty okolia.

Prečo je Daikin lepší od nás?

Ak sa rozhodnete pre klimatizáciu v predstihu pred letnou sezónou, môže byť cca do týždňa po zakúpení už u vás doma. Svoju novú klimatizáciu si tak môžete užívať skôr, ako by ste si pomysleli. Na vrchole sezóny, keď už udrú letné horúčavy, sa ale dodacie termíny môžu predĺžiť. Zariadenia sú v tom období kvôli vysokému dopytu ťažšie dostupné a pracovné tímy sú vyťažené. Vždy platí, že je dobré byť pripravený včas a nečakať až na poslednú chvíľu.

Sme Daikin Home Comfort Expert

Sme dlhoročný oficiálny partner spoločnosti Daikin, zaoberáme sa realizáciou v oblasti energetiky budov obnoviteľnými zdrojmi, znižovaním energetickej závislosti a predovšetkým vykurovaním a chladením. Za tie roky máme za sebou množstvo inštalácií, skúsené tímy a dobre nastavené pracovne postupy. Ponúkame preto optimálne riešenia s ohľadom na ekonomiku, funkčnosť a spoľahlivosť.

Precízna práca a zodpovednosť

Základom sú šikovní ľudia v teréne aj v administratíve - dobre zohraté pracovné tímy, odborníci s dlhoročnými praktickými skúsenosťami a zmyslom pre precíznosť a zodpovednosť. Ideálna kombinácia v spojení s dobre nastavenými pracovnými procesmi. Máme za sebou tisíce úspešných projektov od riešení pre bytové a rodinné domy až po komerčné realizácie a záleží nám na tom, aby každá vykonaná práca bola zároveň pozitívnou referenciou.

Záručný a pozáručný servis

Záručný aj pozáručný servis je samozrejmosťou, Daikin však pre vás prináša vždy aj niečo navyše. Napríklad registráciou do programu Daikin Stand By Me sa materiálová záruka predĺži celkovo až na 5 rokov! Je to jednoduché a pohodlné a predovšetkým je to pre vás ZDARMA. Vaše zariadenie si tak zachová optimálne prevádzkové vlastnosti so značkovým servisom. Nespornou výhodou sú aj jasné a transparentné záručné podmienky, jednoduchý kontakt so servisným partnerom a všetky údaje k vášmu zariadeniu sú v bezpečí a na jednom mieste.

Zelená výmena na novú klimatizáciu

Ak zvažujete výmenu klimatizácie za novú Daikin, ponúkame bezplatnú profesionálnu demontáž vašej starej klimatizácie, s odborným odsatím chladiva špeciálnym zariadením do hermeticky uzavretých nádob. Ako Daikin Home Comfort Expert partner sa o všetko postaráme za vás a navyše dostanete zľavu v podobe šrotovného na nákup vybraných klimatizácií s energetickou triedou A+++, a to až do výšky 1439 Eur. "Šrotovné" platí pre Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera a Comfora. Projekt prebieha pod záštitou Ministerstva životného prostredia SR.

Daikin je tu pre vás už od 1924

Je to tak, v roku 2024 oslavuje Daikin už neuveriteľné 100. výročie

Značku Daikin formovali už od jej vzniku prelomové myšlienky, technologické inovácie a hlavne oddaní ľudia. Celé tie desaťročia prináša inovácie v oblasti vykurovania, chladenia, vetrania, čistenia vzduchu a chladenia. Odštartoval to mladý japonský inžinier Akira Yamada, keď založil v Osake podnik na výrobu leteckých chladičov s 15-členným tímom. O 100 rokov neskôr už Daikin prináša na globálny trh riešenia pripravené na budúcnosť vo svete, ktorý sa skokovo mení a čelí bezprecedentným výzvam. Z malého priekopníka sa tak Daikin vypracoval až na svetového lídra. Takmer 100 000 zamestnancov v 173 krajinách pokračuje v práci na špičkových technológiách na rozvoj nízkouhlíkového vykurovania a chladenia a prináša vám najvyššiu úroveň komfortu. Presne tak, ako to máte radi.

Zaujali vás klímy Dakin? Ak áno, tak oprávnene.

Ak chcete vedieť viac, je lepšie porozprávať sa osobne. Sme na čísle 0948 863 388, od pondelka do piatku 8:00 - 16:00. Ak ste nás na webe našli večer, alebo cez víkend, tak nám pošlite správu cez formulár (nižšie), alebo jednoducho napíšte email. Ak si nájdete trochu času a budete si chcieť klimatizáciu vybrať osobne a zariadenie si aj naživo pozrieť a vyskúšať, navštívte nás v našom Showroome v Žiline na Hlavnej 19. Najlepšie si je vopred dohodnúť stretko telefonicky, budeme mať na seba viac času a pomôžeme Vám s výberom klimatizácie, tak aby ste sa doma alebo v práci cítili príjemne. Dobrá rada na záver - pre inštaláciu sa rozhodnite včas, kým je dobrá dostupnosť zariadení. Keď už letné horúčavy začnú, budú dodacie lehoty klimatizácií určite dlhšie.

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu