Blog

Predstavenie spoločnosti a produktov DAIKIN

Predstavenie spoločnosti a produktov DAIKIN

DAIKIN - top značka vykurovacej techniky

Značka DAIKIN je vo svete vykurovacej techniky vedúcou, v kvalite patrí k absolútnej špičke a máloktorá iná značka produkuje vykurovaciu techniku a tepelné čerpadlá čo i len v porovnateľnej kvalite. Dôkazom toho je aj to že v zahraničí a najmä na domácom nemeckom trhu ďaleko predbieha značky na slovenskom trhu považované za top značky vykurovacej techniky nemeckých, švédskych, talianskych, francúzskych a iných popredných producentov tepelnej techniky.

Značka je už po dlhé roky považovaná za vlajkovú loď vo vykurovacej technike, Aj v roku 2014 potvrdila svoje postavenie keď získala ocenenie značka roka 2014 vo vykurovacej technike v Nemecku. Snáď žiadny iný európsky výrobca vykurovacej techniky nie je držiteľom toľkých ocenení a patentovaných riešení ako práve ROTEX.

Inovatívnosť a technické riešenia s maximálnym využitím fyzikálnch princípov a jednoduchej konštrukcie priviedla značku až do bodu kedy ako prvá a jediná v Európe môže ponúkať úplnú až 10 ročnú záruku na svoje tepelné čerpadlá. 25 až 30 ročná životnosť vykurovacích systémov a to najmä tepelných čerpadiel kde väčšina konkurentov nedosahuje ani plovičnú životnosť už len potvrdzuje postavenie značky na európskom aj slovenskom trhu.

Kompaktné tepelné čerpadlá HPSU Compact sú svojou konštrukciou, funkciami a vlastnosťami úplne bezkonkurenčné, rovnako beztlakový systém solárnych kolektorov na ohrev vody. Skutočne špičkových produktov má značka v ponuke omnoho viac, žiaľ na slovenskom trhu mnohé z nich nie sú dostupné, pretože na našom malom trhu by ich predaj bol pravdepodobne neekonomický. Čo viac dodať, kvalitu a komfort ako aj úžitkové vlastnosti a bezstarostnosť s produktami DAIKIN je najlepšie vyskúšať vo svojom dome.

Produkcia spoločnosti DAIKIN

Unikátne tepelné čerpadlá DAIKIN zabezpečujú kúrenie v zime a chladenie v lete aj s celoročným ohrevom vody

  • Nízkoteplotné tepelné čerpadlá
  • Vysokoteplotné tepelné čerpadlá pre rekonštrukciu a modernizáciu
  • Plynové hybridné tepelné čerpadlá
  • Solárne systémy
  • Klimatizácie
  • Rekuperácia

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu