Blog

Flexibilita a pohodlie vďaka podlahovému vykurovaniu

Flexibilita a pohodlie vďaka podlahovému vykurovaniu

Smart regulácia teploty v každom kúte domu

Správna teplota je rozhodujúca, aby ste sa doma cítili príjemne. Aké by to bolo, keby kúrenie inteligentne regulovalo teplotu podľa vašich potrieb? Áno, ovládanie NEA SMART 2.0 od REHAU je viac ako len jednoduchá regulácia jednotlivých miestností. NEA SMART 2.0 sa učí z vašich návykov používania vykurovania a automaticky sa prispôsobí – úplne bez vášho pričinenia. A keď by ste niekedy chceli zasiahnuť, môžete kedykoľvek: buď priamo na prístroji, alebo kdekoľvek na svete ste, prostredníctvom aplikácie alebo hlasovým ovládaním cez Amazon Alexa.

 

 

 

Hlasové ovládanie a Geofencing pre výnimočný komfort

V pokoji relaxujete na gauči a chcete si vychutnať pohodlie, alebo práve varíte? Prečo nevyužiť ovládanie teploty hlasom, zabudovaným v NEA SMART 2.0. Kedykoľvek úplne pohodlne regulovať teplotu v miestnosti pomocou vášho hlasu. Nemusíte tak vstať ani púšťať z ruky to, čím sa práve zaoberáte. Vďaka ďalšej technológii nazývanej Geofencing, vykurujete len vtedy, keď ste doma, alebo na ceste domov. Šetríte tak energiu a chránite životné prostredie. Ak ste doma, NEA SMART 2.0 nastaví teplotu, pri ktorej sa budete cítiť príjemne. Ak z domu odídete, zníži teplotu a ušetrí tým energiu.

 

Flexibilita vo vlastnom domove

Veľa času a energie venujeme tomu, aby sme svoj domov zariadili originálne a čo najpríjemnejšie. Nábytok, dekorácie, farby – všetko presne podľa našich predstáv. Tak prečo sa obmedzovať a kaziť dojem z interiéru nemoderným radiátorovým vykurovaním? Podlahové vykurovanie značky REHAU ponúka možnosť popustiť uzdu svojej fantázii pri dizajnovaní vlastného domova. Už žiadne radiátory, ktoré zaberajú cenný priestor, žiaden prach a ani usadená špina na ťažko dostupných miestach. Podlahovka REHAU je navyše vhodná pre všetky podlahové krytiny - dlaždice, parkety, koberce alebo aj laminát.

 

 

Do novostavieb ale aj pri renovácii

Podlahové vykurovanie ponúka navyše ku komfortu a flexibilite aj úsporu energií. Dobrá správa pre životné prostredie a aj pre vašu peňaženku. Náklady na zriadenie podlahovky sú pritom porovnateľné s vybudovaním systému vykurovania obyčajnými radiátormi. Prečo by ste sa mali uspokojiť s bežným riešením, ak existujú trvalo udržateľné riešenia za rovnakú cenu? Dôležité je uvedomiť si, že podlahové vykurovanie môžete výhodne skombinovať s ďalšími zariadeniami využívajúcimi obnoviteľné zdroje energie, napr. fotovoltaikou a tepelným čerpadlom. Táto možnosť je tiež finančne podporovaný štátom. Systémy podlahového vykurovania značky REHAU sa vyznačujú nízkymi montážnymi výškami a umožňujú dodatočné vybavenie podľa individuálnych rozmerov.

 

Získajte bezplatnú ponuku

 

 

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu