Blog

Predĺžte si záručnú dobu ZADARMO až na 5 rokov!

Predĺžte si záručnú dobu ZADARMO až na 5 rokov!

Do konca roka 2019 vám značka Daikin ponúka pri kúpe tepelného čerpadla alebo klimatizácie program "Stoj pri mne". Ponúka tak každému kto vlastní zariadenia tejto značky ušetriť a užívať si jasné a transparentné záručné podmienky a komfort spoľahlivého partnera čo najdlhšie.

 


Hlavné výhody programu Stand By Me

Jasné a transparentné záručné podmienky

Jednoduchý kontakt s vašim servisným partnerom

Predĺžená záruka - až 2 roky navyše

Všetky údaje k vášmu zariadeniu na jednom mieste

Servisné balíky pre vašu jednotku Daikin

Predĺženie záruky "Stand by me" je ZDARMA!

 


Čo je cieľom programu Stand by me

Dlhotrvajúca efektivita vášho tepelného čerpadla

Optimálny komfort s bezproblémovú distribúciu tepla v kombinácii s vysokou energetickou účinnosťou, dosiahne vaše tepelné čerpadlo iba vtedy, ak je pravidelne servisované. Nezabúdajte na to! Každoročný profesionálny servis predĺži bezproblémovú prevádzku tepelného čerpadla a umožní jeho optimálnu energetickú efektivitu.

Vaša zdravá klimatizácia znamená zdravší domov

Pravidelné čistenie a údržba vašej klimatizačnej jednotky zaistí, že vzduch, ktorý vdychujete bude vždy čistý a nezávadný. Dlhodobým používaním vzduchové filtre postupne akumulujú prachové a iné drobné častice, ktoré im následne bránia v efektívnom čistení vzduchu. Preto je nevyhnutné ich nechať pravidelne profesionálne vyčistiť.

Aj to najkvalitnejšie zariadenie potrebuje údržbu

Klimatizačné a vykurovacie zariadenia DAIKIN sú vyrábané tak, aby bezchybne fungovali veľa rokov. Samozrejme aj to najkvalitnejšie zariadenie potrebuje údržbu, podmienkou je preto pravidelný servis. Ako pri všetkých elektronických zariadeniach, aj tu platí, že vo veľmi zriedkavých prípadoch môže dôjsť k poruche zariadenia.

 

Získate zrýchlenú servisnú odozvu

Cieľom registrácie je jednoduchý kontakt s vašim servisným partnerom, pričom všetky technické údaje k vášmu zariadeniu sú udržiavané na jednom mieste. Servisní partneri Daikin tak sú automaticky upovedomení, keď žiadate o servisný úkon na zariadení zaregistrovanom na portáli www.standbyme.daikin.sk. Zariadenia Daikin sú vyrábané tak, aby bezchybne fungovali aj viac ako 10 rokov - ak sú pravidelne servisované. Zaistite si dlhotrvajúcu maximálnu efektívnosť zariadenia v kombinácii s vysokou energetickou účinnosťou pravidelným servisom vášho zariadenia. Každoročný profesionálny servis predĺži život tepelného čerpadla a umožní jeho optimálnu prevádzku.

Stand By Me je vaša istota

S programom Stand By Me môžete teda využívať výhody maximálneho komfortu, energetickej účinnosti, použiteľnosti a servisu. Program Stand By Me vám ponúka bezplatné predĺženie záruky, rýchlu odozvu od servisných partnerov Daikin a ďalšie predĺžené záručné programy na konkrétne zariadenia. Ak chcete využívať výhody programu Stand By Me, všetko čo musíte urobiť je zaregistrovať svoje zariadenie Daikin na stránke www.standbyme.daikin.sk.

Sme DAIKIN Home comfort expert - zmluvný partner DAIKIN. Ponúkame služby najvyššej kvality pre túto značku, preto vám pri kúpe nového zariadenia DAIKIN u nás, s registráciou radi pomôžeme.

 

Zaregistrovať sa na www.standbyme.daikin.sk

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu