Blog

Druhé kolo dotácií je spustené!

Druhé kolo dotácií je spustené!

Dnes štartuje druhé kolo dotácií!

Druhé kolo dotácií je určené pre všetky domácnosti, ktoré stihnú nainštalovať zariadenie v priebehu mája 2016. Do konca mája musí Váš zhotoviteľ požiadať aj o preplatenie poukážky, inak poukážka prepadne. Skrátenie termínu na inštaláciu umožní, aby mohli čo najviac voľných prostriedkov využiť práve domácnosti, ktoré sú na inštalácie už pripravené. Ostatní budú mať šancu zapojiť sa do 3. kola, ktoré bude vyhlásené v 2. štvrťroku 2016. Skrátený termín pre podanie žiadosti o preplatenie poukážky vyplýva z aktualizovaných všeobecných podmienok projektu, ktoré SIEA zverejnila na stránke zelenadomacnostiam.sk 29. januára 2016.

 

 

Nižšie máte k dispozícii aj odkaz na podrobný manuál, ktorý vám má pomôcť pri vypĺňaní žiadosti o poukážku. Žiadosť o poukážku nie je komplikovaná, ale na to, aby domácnosť elektronický formulár vyplnila správne, potrebuje poznať presný typ zariadenia a mať k dispozícii list vlastníctva k budove, teda k rodinnému, respektíve bytovému domu, v ktorom bude zariadenie využívať. 

Podrobný postup pri vypĺňaní poukážky je uvedený v Manuáli pre domácnostiV prípade otázok k výberu zariadenia alebo priamo k uplatneniu poukážky nám napíšte alebo zavolajte.

 

chcem uplatniť poukážku na dotáciu

 

Zdroj: zelenadomacnostiam.sk

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu