Blog

BeeDAIKIN - kúp DAIKIN a pomôž slovenským včelám

BeeDAIKIN - kúp DAIKIN a pomôž slovenským včelám
BeeDAIKIN

Včely potrebujú našu pomoc

Včely sú jedným z najužitočnejších druhov hmyzu, aký ľudstvo kedy poznalo. A to nielen preto, že si radi pochutnávame na ich mede. Úloha včiel pri opeľovaní rastlín je nesmierna a veľká časť ovocia, zeleniny, ale tiež napríklad aj bavlny na naše oblečenie, je závislá na výsledkoch ich práce. Množstvo včiel na Slovensku a vo svete rapídne klesá, dokonca niektorým druhom hrozí úplné vyhynutie. Môže za to znečistenie, pesticídy, rôzne choroby, ale tiež nedostatok včelárov. Čoraz menej ľudí sa venuje včelárskemu remeslu, a slovenské včelstvá tak pomaly upadajú.

BeeDAIKIN

Preto sme sa rozhodli včelám trochu pomôcť. Spustili sme Iniciatívu BeeDaikin, prostredníctvom ktorej budú môcť zákazníci kúpou našich produktov prispievať k budovaniu úľov po celom Slovensku a pomáhať včelárom.

 

až 1/3 jedla na stole máš len vďaka včelám

Za posledné roky u nás klesol počet včiel o 50%

84% druhov ovocia a zeleniny opeľujú včely

 

INICIATÍVA BeeDAIKIN

 

 

AKO TO FUNGUJE?

Za každý predaný produkt Daikin počas trvania tejto iniciatívy prispejeme na stavbu úľov. Nové úle po celom Slovensku bude stavať iniciatíva Adoptuj Úľ, ktorá vybuduje 63 príbytkov pre včely. Tento projekt pomáha slovenským včelárom tvoriť nové včelstvá. Adam Gandžala, autor projektu Adoptuj úľ, už postavil v rámci tejto iniciatívy viac ako 300 nových úľov, ktoré sú domovom pre zhruba 15 miliónov včiel. Aby sme lepšie pochopili úlohu včiel v našich životoch, pravidelne organizuje aj exkurzie u včelárov. Postup budovania úľov môžete sledovať na našich sociálnych sieťach. Celý proces stavby úľov a výsledky môžeš sledovať na našom Facebooku.

 

Kúpiš si niektorý z produktov Daikin.

Za každý nákup prispejeme slovenským včelárom.

Včelári postavia nové úle a podporia tak rast včelích spoločenstiev.

 

POMÔCŤ MÔŽETE AJ VY

INICIATÍVA ADOPTUJ ÚĽ

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu