Strednoteplotné tepelné čerpadlo Daikin Altherma 3 R MT W, vykurovanie a chladenie

Nástenné strednoteplotné tepelné čerpadlo Daikin Altherma 3 R MT W vykurovanie a chladenie, je optimalizované na výmenu vášho neefektívneho starého kotla alebo aj do novostavby s radiátormi. Toto tepelné čerpadlo typu vzduch-voda ponúka úsporné vykurovanie, ideálne pre vlastníkov domov, ktorí chcú modernizovať tradičný vykurovací systém kotlom na zelenšie a nákladovo efektívnejšie riešenie.

Info a montáži a doprave
Cena je uvedená za zariadenie (vonkajšiu aj vnútornú jednotku) a neobsahuje cenu montáže, inštalačného materiálu ani dopravy (0,84€/km), ak v popise produktu nie je uvedené inak. Cenovú ponuku vrátane montáže zariadenia Vám vypracujeme na základe obhliadky na mieste inštalácie. Viac info na 0948 863 388, alebo nám napíšte: chcem info o tomto produkte
Popis

Strednoteplotná nástenná Daikin Altherma 3 R MT W

Vykurovanie a chladenie optimalizované pre rekonštrukcie

Novinka od DAIKIN - nástenné strednoteplotné tepelné čerpadlo Daikin Altherma 3 R MT W je optimalizované pre vykurovanie a chladenie rekonštruovaných domov ale je vhodné aj pre väčšie novostavby. Ponúka úsporné vykurovanie bez chladenia, pri veľmi nízkej spotrebe energie. Tento systém je ideálny pre vlastníkov domov, ktorí chcú modernizovať tradičný vykurovací systém kotlom na zelenšie, efektívnejšie a úspornejšie riešenie. Vďaka konceptu prepojenia vonkajšej jednotky a vnútornej jednotky chladivom R32 odoláva Daikin Altherma 3 R MT rizikám s nestabilnou elektrickou sieťou, nepriaznivým vonkajšim podmienkam a priestorovým obmedzeniam. Teraz môžete vymeniť klasický plynový kotol za pokročilé riešenia DAIKIN, a to všetko bez nutnosti výmeny existujúcich radiátorov - účinnosť spojená s komfortom. Elegantný dizajn vnútornej jednotky sa hodí k ostatným domácim spotrebičom. Vonkajšia jednotka má rovnaký, elegantný dizajnový kryt ako pri sérii EPRA a extrémne nízku hlučnosť. Samozrejmosťou je cloudová príprava vrátane siete WLAN a príprava pre viactarifnú SMARTGRID sieť. K zariadeniu je možné doinštalovať samostatný voliteľný zásobník teplej vody so samostatným napájaním.

 

 

Benefity Daikin Altherma 3 R MT W

Ideálna voľba
pre renovácie

Teplota vody na vstupe do vykurovania až do 65 °C je ideálna voľba pre renovácie.

Najlepšia
sezónna účinnosť

Najlepšia sezónna účinnosť zabezpečujúca najvyššie úspory prevádzkových nákladov.

Aj pre novostavby
s radiátormi

Perfektne sa hodí aj pre novostavby s radiátormi, ako aj pre nízkoenergetické domy.

 

 

Vonkajšia jednotka ERRA

Ako líder na trhu sa spoločnosť Daikin vždy snaží vyrábať čo najspoľahlivejšie a najúčinnejšie tepelné čerpadlá. Na dosiahnutie vyššieho výkonu a úspornej prevádzky aj pre ekologickejší prístup k našej planéte vyvinula technológiu Bluevolution, ktorá je teraz súčasťou všetkých našich tepelných čerpadiel. Vo vonkajšej jednotke je už len jeden ventilátor a znižuje sa tak hladina hluku pri prevádzke na hodnoty, ktoré vyhovujú aj legislatíve, ktorá sa ešte len začne v EÚ zavádzať. Vďaka čiernej prednej mriežke sa jednotka esteticky hodí do akéhokoľvek vonkajšieho prostredia. Vynikajúci výkon, jednoduchá inštalácia, využitie obnoviteľnej energie, dizajn a akustický komfort. Vonkajšia jednotka hydrosplitového tepelného čerpadla, s inverterovo riadeným vstrekovaním chladiva R-32 má tiež integrovaný snímač vonkajšej teploty. Vonkajšia jednotka získava teplo z vonkajšieho vzduchu aj pri teplote pod -25℃.

 

 

Optimalizované pre domy v rekonštrukcii

Integrovaná samostatne
stojaca verzia

Nová nástenné tepelné čerpadlo Daikin Altherma 3 H MT W poskytuje popri vykurovaní aj chladenie interiéru vášho domova.

Kompletné riešenie
vo verzii s hydrosplitom

Riešenia Daikin Altherma 3 určené pre výmenu kotlov, sa dodávajú aj v hydrosplitových prevedeniach Daikin Altherma 3 H MT.

Ideálne na výmenu
plynových kotlov

Je ideálnou náhradou za starý plynový kotol pri rekonštrukcii a môžete si dokonca ponechať aj pôvodne nainštalované radiátory.

Vhodné pre stredne
veľké novostavby

Daikin Altherma 3 R MT s kapacitným rozsahom pre domy s tepelnou stratou do 12 kW, sa hodí aj pre stredne veľké nové budovy.

 

 

Kompaktná nástenná vnútorná jednotka

Je pripojiteľná k vonkajším jednotkám ERRA a vybavená vysoko účinným obehovým čerpadlom, expanznou nádobou, snímačom prietoku, magnetickým filtrom a ventilmi. Užívateľské rozhranie MMI je integrované na prednom panely jednotky. Ide o tradičnou verziou split systému s nástennou vnútornou jednotkou bez zásobníka vody, čo značne znižuje nároky na inštalačný priestor. Vnútorná jednotka zaberá plochu iné ako bežné domáce spotrebiče. Kompaktnosť nástennej vnútornej jednotky je zvýraznená elegantným a moderným dizajnom, ktorý vizuálne pristane k ostatným domácim spotrebičom.

 

Ekotechnológia Bluevolution od Daikin

Technológia Bluevolution kombinuje špeciálne vyvinutý kompresor a chladivo R-32. Spoločnosť Daikin je jedným z priekopníkov na svete, ktorí uviedli na trh tepelné čerpadlá vybavené chladivom R-32. Vďaka nižšiemu potenciálu globálneho otepľovania (GWP) je chladivo R-32 výkonovo rovnocenné so štandardnými chladivami, ale dosahuje vyššiu energetickú účinnosť a nižšie emisie CO2. Chladivo R-32 - ľahko obnoviteľné a opätovne použiteľné je dokonalým riešením na dosiahnutie nových európskych cieľov v oblasti emisií CO2. 

Detaily produktu
ELBX12E6V+ERRA08EV3
Nové

Tabuľka dát

Rozmery vonkajšej jednotky ŠxVxH [mm]1270×1003×533
Rozmery vnútornej jednotky ŠxVxH [mm]440×840×390
Prevádzkové napätie [V]230 (1-faza)
Hladina akustického tlaku [dB] 30
Farba Biela
Trieda energetickej účinnostiA++
Prevádzkový režim Vykurovanie a Chladenie
Zásobník vody [L] bez zásobníka
Umiestnenie nástenná
Chladivo R32

Špecifické referencie

MPNELBX12E6V+ERRA08EV3

Prihlásiť sa

Menu