MITSUBISHI Čistička vzduchu MA-EW85R-E Home

Čistička vzduchu Mitsubishi MA-EW85R-E je ideálna pre použitie v domácnostiach. Prostredníctvom funkcie Smart Search usmerňuje prúd vzduchu do priestoru v miestnosti, ktorý vykazuje najvyšší stupeň znečistenia. Integrovaná samočistiaca funkcia zaručuje dlhú dobu prevádzky bez nutnosti údržby.​

Info a montáži a doprave
Cena je uvedená za zariadenie (vonkajšiu aj vnútornú jednotku) a neobsahuje cenu montáže, inštalačného materiálu ani dopravy (0,84€/km), ak v popise produktu nie je uvedené inak. Cenovú ponuku vrátane montáže zariadenia Vám vypracujeme na základe obhliadky na mieste inštalácie. Viac info na 0948 863 388, alebo nám napíšte: chcem info o tomto produkte
Popis

 

Čistička vzduchu Mitsubishi MA-EW85R-E pre domácnosti

Nová čistička vzduchu Mitsubishi MA-EW85R-E je ideálna pre použitie v domácnostiach. Prostredníctvom funkcie Smart Search usmerňuje prúd vzduchu do priestoru v miestnosti, ktorý vykazuje najvyšší stupeň znečistenia. Integrovaná samočistiaca funkcia zaručuje dlhú dobu prevádzky bez nutnosti údržby.

 

 

Senzor PM2,5

Detekčný systém PM2,5 vysokovýkonným prachovým senzorom umožňuje reguláciu čistoty vzduchu prostredníctvom detekcie častíc menších ako 0,5 μm zmenou objemu prietoku vzduchu.

 

 

Integrovaný HEPA filter

Súčasťou štandardnej výbavy je vylepšený HEPA filter. Je dokázané, že je účinný proti vírusom SARS-CoV-2 a dosahuje a stupeň separácie (MPPS) 99,97 % podľa DIN EN 1822-11, čo zodpovedá separačnej účinnosti filtra H13.

 

 

Odolný čelný panel z ušlachtilej ocele

Prehľadný riadiaci panel s ovládaním je umiestnený na hornej strane prístroja - všetko je ľahko prístupné.

 

 

Predradený filter s funkciou samočistenia

Automatické čistenie odstraňuje prach a zabraňuje upchatiu hlavného filtra - zariadenie je konštruované na dlhodobú bezproblémovú prevádzku.

 

 

Funkcia Smart Search a 5 uhlov prúdenia vzduchu

Funkcia inteligentného vyhľadávania Smart Search detekuje kontaminovaný priestor. Vďaka pohybovým lamelám je prúd vzduchu možné vyfukovať do piatich smerov. Týmto spôsobom je možné vyčistiť akýkoľvek priestor. Čistička vzduchu vyhľadáva znečistené oblasti a automaticky mení prúdenie vzduchu nastavením lamiel doľava a doprava v 5 uhloch. Vytvára komfortný prúd vzduchu v miestnosti a rýchlo odstraňuje nečistoty.

 

Detaily produktu
MITSUBISHI
MA-EW85R-E

Tabuľka dát

Max. prietok vzduchu [m3/h]510
Rozmery ŠxVxH [mm]425××547
Prevádzkové napätie [V]230 (1-faza)
Hmotnosť [kg]9,9

Prihlásiť sa

Menu