Blog

STOJ PRI MNE - nový program Daikin s bezplatnými službami pre vás

STOJ PRI MNE - nový program Daikin s bezplatnými službami pre vás

Prvou výhodou programu Stand By Me je bezplatné predĺženie záruky

Zaregistrujte si svoju jednotku Daikin: www.standbyme.daikin.sk a zdarma získate predĺženie záruky o 1 rok ZDARMA. Program "Stoj pri mne" vám spoločnosť Daikin ponúka pri kúpe klimatizácie, tepelného čerpadla a hybridného tepelného čerpadla. Ušetrite a užívajte si jasné a transparentné záručné podmienky a komfort spoľahlivého partnera čo najdlhšie. Viac informácií o programe nájdete na stránke www.standbyme.daikin.sk.

Hlavné výhody programu Stand By Me:

  • bezplatné predĺženie záruky
  • platí na prácu aj náhradné diely
  • začína okamžite po registrácii

Rýchla odozva servisných partnerov Daikin

Cieľom registrácie je jednoduchý kontakt s vašim servisným partnerom, pričom všetky technické údaje k vášmu zariadeniu sú udržiavané na jednom mieste. Servisní partneri Daikin tak sú automaticky upovedomení, keď žiadate o servisný úkon na zariadení zaregistrovanom na portáli www.standbyme.daikin.sk. Klimatizačné zariadenia Daikin sú vyrábané tak, aby bezchybne fungovali aj viac ako 10 rokov - ak sú pravidelne servisované. Zaistite si dlhotrvajúcu maximálnu efektívnosť zariadenia a optimálnu distribúciu vzduchu v kombinácii s vysokou energetickou účinnosťou pravidelným servisom vašej klimatizácie. Každoročný profesionálny servis predĺži život klimatizačnej jednotky a umožní jej optimálnu prevádzku.

Stand By Me vám ďalej zaručuje:

  • rýchly a spoľahlivý servis
  • správu všetkých informácií súvisiacich s vašim zariadením: registračné dokumenty, záznamy o návštevách, údržbe, a pod.
  • okamžitý prístup k správnym informáciám, čo prispieva k bezchybnému vykonávaniu servisu

Zaregistrovať svoje zariadenie Daikin na www.standbyme.daikin.sk

Predĺžená záruka na diely

Servisní partneri Daikin pracujú výlučne s originálnymi dielmi Daikin a majú všetky potrebné technické vedomosti a know-how na vyriešenie akéhokoľvek problému. Program Stand By Me je dostupný pre čerpadla vzduch-voda a vzduch-vzduch a spaľovacie technológie. Za malý poplatok si môžete navyše rozšíriť záruku aj na konkrétne diely vášho zariadenia. Program Stand By Me zaručuje:

  • rýchlu výmenu každého komponentu
  • spôsob ako sa vyhnúť nepríjemným finančným prekvapeniam
  • dlhú životnosť a bezporuchové fungovanie vašich Daikin zariadení
  • že vždy môžete rátať so službami oficiálnych Daikin servisných partnerov

Stand By Me je vaša istota komfortu

Je čas relaxovať. S novým programom Stand By Me môžete využívať výhody maximálneho komfortu, energetickej účinnosti, použiteľnosti a servisu. Program Stand By Me vám ponúka bezplatné predĺženie záruky, rýchlu odozvu od servisných partnerov Daikin a ďalšie predĺžené záručné programy na konkrétne zariadenia.

Ak chcete využívať výhody programu Stand By Me, všetko čo musíte urobiť je zaregistrovať svoje zariadenie Daikin na stránke www.standbyme.daikin.sk:

Zaregistrovať sa na www.standbyme.daikin.sk

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu