Blog

Prajeme veľa nádherných zážitkov vo všetkých zápasoch

Prajeme veľa nádherných zážitkov vo všetkých zápasoch

Povzbudzovaním aj sponzorskou podporou sa snažíme pomôcť nádejnej futbalovej mládeži v klube ŠK Podhorie vo futbalovom raste. Vytvoriť dobré podmienky pre futbalový rozvoj tohoto mladého športového kolektívu a podporiť zohraný tím kvalitných trénerov a obetavých rodičov aj sponzorským zabezpečením. Chceme pomôcť deťom - mladým športovcom, stráviť voľný čas v kolektíve pri pohybe a zmysluplne - tak aby sa mohli rozvíjať, naučiť sa základné pohyby, futbalovú techniku a možno aj pokračovať vo vyšších kategóriach.

V TCH Space veríme, že nádherné zážitky z turnajov a zápasov kde sa nadväzujú aj nové priateľstvá sú najlepšiou prevenciou pred nástrahami ulice.

ŠK Podhorie
ŠK Podhorie
ŠK Podhorie
ŠK Podhorie
ŠK Podhorie
ŠK Podhorie
ŠK Podhorie
ŠK Podhorie

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu