Blog

Chladno, teplo, teplejšie, ERRA!

Chladno, teplo, teplejšie, ERRA!

Nové tepelné čerpadlo
optimalizované pre rekonštrukcie

Nové strednoteplotné tepelné čerpadlo Daikin Altherma 3 R MT je optimalizované na modernizáciu vykurovania z vášho starého kotla na moderné tepelné čerpadlo, a to pri zachovaní väčšiny vašej súčasnej vykurovacej sústavy - nízkonákladové a ekologické vykurovanie, chladenie a ohrev pitnej vody pre vašu domácnosť.

Ideálne na výmenu
plynových kotlov

Je ideálnou náhradou za starý plynový kotol pri rekonštrukcii - môžete si dokonca ponechať aj pôvodne nainštalované radiátory.

Kompletné riešenie
vo verzii s hydrosplitom

Riešenia Daikin Altherma 3 určené pre výmenu kotlov, sa dodávajú aj v hydrosplitových prevedeniach Daikin Altherma 3 H MT.

V ponuke aj vo
verzii s chladením

Tepelné čerpadlo poskytuje popri vykurovaní pre stredno-teplotné aplikácie a príprave teplej vody, aj možnosť chladiť interiér.

Vhodné pre stredne
veľké novostavby

Daikin Altherma 3 R MT s kapacitným rozsahom pre domy s tepelnou stratou do 12 kW, sa hodí aj pre stredne veľké nové budovy.

Jedno riešenie, viaceré kombinácie

Systém má vo vonkajšej jednotke má už len jeden ventilátor a znižuje tak hladinu hluku pri prevádzke na hodnoty, ktoré vyhovujú aj legislatíve, ktorá sa ešte len začne v EÚ zavádzať. Vďaka čiernej prednej mriežke sa jednotka esteticky hodí do akéhokoľvek vonkajšieho prostredia. Vynikajúci výkon, jednoduchá inštalácia, využitie obnoviteľnej energie, dizajn a akustický komfort. Vnútorná jednotka sa dodáva v 3 možných verziách - iba vykurovanie, chladenie a bi-zónové, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si vykurovací systém Daikin na mieru. Funkcia chladenia vyžaduje systém podlahového alebo stropného chladenia, alebo jednotky fan-coil.

Vonkajšia jednotka ERRA

Vonkajšia jednotka Altherma 3 R MT je k dispozícii v troch triedach výkonu pre tepelnú stratu domu 8, 10 a 12 kW. Dá sa kombinovať s tromi rôznymi vnútornými jednotkami, ktoré ponúkajú špecifické funkcie na zabezpečenie vykurovania, chladenia a prípravy teplej vody vo vašej domácnosti.

Vnútorná jednotka s nádržou TPV

Prečo si vybrať stacionárnu jednotku Daikin s integrovaným zásobníkom teplej vody? Stacionárna jednotka Daikin Altherma 3 je ideálny systém na vykurovanie, prípravu teplej vody a chladenie pri rekonštrukcii alebo veľkej novostavbe. Všetko v jednom systéme na úsporu miesta a času pri inštalácii. Kombinovaný nerezový zásobník teplej vody s objemom 180 alebo 230 l a tepelné čerpadlo zabezpečujú rýchlejšiu inštaláciu v porovnaní s tradičnými systémami. Zahrnutie všetkých hydraulických komponentov znamená, že nie sú potrebné žiadne komponenty tretích strán. Doska plošných spojov a hydraulické komponenty sú umiestnené vpredu, aby boli ľahko prístupné. K dispozícii je integrovaný záložný ohrievač. Špecializované dvojzónové modely umožňujúce monitorovanie teploty pre 2 zóny.

Load more

Model s integrovaným zásobníkom vody z nehrdzavejúcej ocele. Ide o kompaktnú jednotku s malými rozmermi 595×625 mm. Je vybavený nádržou 180 alebo 230 litrov, aby pokryla potreby teplej vody celej rodiny. Voliteľne si môžete vybrať funkciu chladenia alebo funkciu bi-zone.

Load more

Integrovaný model so zásobníkom ECH2O TPV. Jednotka ECH2O je vybavená nárazuvzdorným polypropylénovým akumulačným zásobníkom s objemom 300 alebo 500 litrov, ktorý je možné pripojiť k tepelným solárnym panelom. Voliteľne môžete zariadenie rozšíriť aj o funkciu chladenia.

Vnútorná nástenná jednotka

Prečo si vybrať nástennú jednotku Daikin? Delená nástenná jednotka Daikin Altherma 3 ponúka vykurovanie a chladenie s vysokou flexibilitou pre rýchlu a jednoduchú inštaláciu s voliteľným pripojením na dodávku teplej vody. Vysoká flexibilita pri inštalácii a prípojka teplej vody. Zahrnutie všetkých hydraulických komponentov znamená, že nie sú potrebne žiadne komponenty tretích strán. Doska plošných spojov a hydraulické komponenty sú umiestnené vpredu, aby boli ľahko prístupné. Kompaktné rozmery umožňujú malý inštalačný priestor, pretože nie sú potrebné takmer žiadne bočné vzdialenosti. Elegantný dizajn zariadenia sa hodí k ostatným domácim spotrebičom. Kombinujte s tepelným zásobníkom z nehrdzavejúcej ocele alebo ECH2O.

 

Load more

Model montovaný na stenu je najkompaktnejšia jednotka, s možnosťou prípravy teplej vody pre domácnosť do externého zásobníka. Voliteľne si môžete vybrať aj funkciu chladenia interiéru.

Load more

Model montovaný na stenu je najkompaktnejšia jednotka, s možnosťou prípravy teplej vody pre domácnosť do externého zásobníka. Voliteľne si môžete vybrať aj funkciu chladenia interiéru.

Ideálna voľba
pre renovácie

Teplota vody na vstupe do vykurovania až do 65 °C je ideálna voľba pre renovácie.

Najlepšia
sezónna účinnosť

Najlepšia sezónna účinnosť zabezpečujúca najvyššie úspory prevádzkových nákladov.

Aj do novostavby
s radiátormi

Perfektne sa hodí aj pre novostavby s radiátormi, ako aj pre nízkoenergetické domy.

Ekotechnológia Bluevolution pre top výkon

Európske počasie môže byť náročné. Ako líder na trhu sa spoločnosť Daikin vždy snaží vyrábať čo najspoľahlivejšie a najúčinnejšie tepelné čerpadlá. Spoločnosť Daikin vyvinula technológiu Bluevolution na dosiahnutie vyššieho výkonu a úspornej prevádzky aj pre ekologickejší prístup k našej planéte. Táto technológia je teraz súčasťou všetkých našich tepelných čerpadiel. Technológia Bluevolution kombinuje špeciálne vyvinutý kompresor a chladivo R-32. Spoločnosť Daikin je jedným z priekopníkov na svete, ktorí uviedli na trh tepelné čerpadlá vybavené chladivom R-32. Vďaka nižšiemu  potenciálu globálneho otepľovania (GWP) je chladivo R-32 výkonovo rovnocenné so štandardnými chladivami, ale dosahuje vyššiu energetickú účinnosť a nižšie emisie CO2. Chladivo R-32 - ľahko obnoviteľné a opätovne použiteľné je dokonalým riešením na dosiahnutie nových európskych cieľov v oblasti emisií CO2.

 

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu