Blog

Získajte 3D vizualizáciu vybraného Daikin zariadenia u vás doma

Získajte 3D vizualizáciu vybraného Daikin zariadenia u vás doma

Daikin 3D vizualizácia

Získajte reálnu vizualizáciu Daikin zariadenia vo vami zvolenom priestore. Neviete si predstaviť, ako by vyzerala Daikin klimatizácia alebo tepelné čerpadlo vo vašej domácnosti? Nevadí. Vyskúšajte mobilnú aplikáciu Daikin 3D, pomocou ktorej si jednotku virtuálne umiestnite kamkoľvek. Vyberte si zo  širokého produktového portfólia, skúšajte náhľady z akéhokoľvek uhla, na akejkoľvek stene, v akejkoľvek miestnosti vášho domova. Aplikácia Daikin 3D dokáže prostredníctvom rozšírenej reality umiestniť každé klimatizačné alebo vykurovacie zariadenie kamkoľvek chcete. Takto môžete nájsť jednotku, ktorá dokonalo zapadne do vášho interiéru. Nasimulovať si navyše môžete aj umiestnenie vonkajšej jednotky.

Stiahnite si Daikin 3D appku

Inštruktážne video

Ako by u vás vyzerala klimatizácia alebo tepelné čerpadlo DAIKIN?

Aplikácia Daikin 3D je aplikáciou, ktorá vám pomôže nájsť dokonalé riešenie klimatizácie alebo vykurovania. Aplikácia Daikin 3D dokáže prostredníctvom rozšírenej reality umiestniť každé klimatizačné alebo vykurovacie zariadenie kamkoľvek chcete. Týmto spôsobom môžete nájsť zariadenie, ktoré sa hodí do vašej domácnosti. Nielenže môžete vidieť svoje vnútorné zariadenie, táto aplikácia vám tiež umožňuje ísť von a zistiť, kde by bolo najlepšie umiestnenie vonkajšej jednotky. Aplikácia Daikin 3D sa používa veľmi jednoducho! Vyberte požadované zariadenie a kliknite na tlačidlo rozšírenej reality. Aplikácia vám krok za krokom vysvetlí, ako simulovať jednotku Daikin vo vašej domácnosti.

Aplikácia Daikin 3D ponúka užitočné funkcie

Môžete si prispôsobiť veľkosť, farbu, otáčať a presúvať klimatizačnú alebo vykurovaciu jednotku podľa vašich predstáv.
Jednoduchým kliknutím si môžete pozrieť presné rozmery každého zariadenia a jeho polohu z podlahy/stropu.
Môžete si odfotiť 3D jednotku a uložiť ju do galérie telefónu, takže budete mať stálu referenciu.
Môžete si pozrieť technické listy a nájsť ďalšie informácie o rôznych zariadeniach.

Postupujte podľa pokynov

1.

Stiahnite si značku: 
< značka na stiahnutie >

2.

Vytlačte si značku 
na hárok formátu A4

3.

Umiestnite značku
na stenu alebo podlahu

4.

Spusťte appku a na
značku zamerajte mobil

 

Značku umiestnite na stenu, kde chcete nainštalovať jednotku, spusťte appku a hárok zamerajte mobilom. Vaša klimatizácia sa vysunie do 3D do svojej "skutočnej" veľkosti. Značku môžete umiestniť aj na zem na terasu alebo balkón, kde by ste chceli nainštalovať vonkajšiu jednotku a uvidíte ju na obrazovke.

Poznámka: Je možné, že niektoré staršie mobilné zariadenia nepodporujú požadovanú technológiu AR. V prípade, že vaše mobilné zariadenie nebude kompatibilné, aplikáciu môžete stále používať pomocou „značky“. Spoločnosť Daikin uvádza, že zobrazovanie 3D obrázkov pomocou aplikácie môže viesť k nepresnostiam alebo chybám, za ktoré nemôže byť žiadnym spôsobom zodpovedná. Ak chcete získať presné údaje, môžete si pozrieť našu technickú a obchodnú dokumentáciu.

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu